Міжнародний семінар «Збереження гастрономічної спадщини України: виклики та можливості для традиційних продуктів і продуктів із географічним зазначенням»

29 вересня 2022 р. з 11.00 до 13.00 (за київським часом) на базі  Університету Камеріно (Італія)у гібридному форматі відбудеться міжнародний  семінар «Збереження гастрономічної спадщини України: виклики та можливості для традиційних продуктів і продуктів із географічним зазначенням».

Метою заходу є аналіз стану та можливостей впровадження географічних зазначень   для української сільськогосподарської продукції та традиційних харчових продуктів. 

Під час семінару відбудеться презентація першого видання «Ковчег смаку України», від Університету гастрономічних наук Полленцо ( Італія), а також  буде проведено дегустацію  типових продуктів з різних регіонів України, які були включені до видання.

Оргкомітет семінару:

Олена Мотузенко– доцент кафедри географії України Київського національного університету імені Тараса Шевченка

Лука Петреллі– професор права,  Університеті Камеріно

СаверіоСавіо– Лідер проекту Європейського Союзу «Підтримка розвитку системи географічних зазначень в Україні»

Рената Суканд– доцент кафедри етноботаніки Венеціанського університету Ка’Фоскарі, керівник проекту DiGe

Андре П’єроні – професор етноботаніки та етнобіології Університету гастрономічних наук Поленццо, керівник проекту «Ковчег смаку України»

Олена Назаренко – Президент ГС  «Географічні зазначення в Україні»

Робочі мови: італійська, англійська, українська

Запрошуються всі бажаючі!

Посилання для онлайн-учасників: https://unicam.webex.com/meet/master.wineexportmanagement