29 вересня 2022 р. з 11.00 до 13.00 (за київським часом) на базі Університету Камеріно (Італія)у гібридному форматі відбудеться міжнародний семінар «Збереження гастрономічної спадщини України: виклики та можливості для традиційних продуктів і продуктів із географічним зазначенням».
Метою заходу є аналіз стану та можливостей впровадження географічних зазначень для української сільськогосподарської продукції та традиційних харчових продуктів.
Під час семінару відбудеться презентація першого видання «Ковчег смаку України», від Університету гастрономічних наук Полленцо ( Італія), а також буде проведено дегустацію типових продуктів з різних регіонів України, які були включені до видання.
Оргкомітет семінару:
Олена Мотузенко– доцент кафедри географії України Київського національного університету імені Тараса Шевченка
Лука Петреллі– професор права, Університеті Камеріно
СаверіоСавіо– Лідер проекту Європейського Союзу «Підтримка розвитку системи географічних зазначень в Україні»
Рената Суканд– доцент кафедри етноботаніки Венеціанського університету Ка’Фоскарі, керівник проекту DiGe
Андре П’єроні – професор етноботаніки та етнобіології Університету гастрономічних наук Поленццо, керівник проекту «Ковчег смаку України»
Олена Назаренко – Президент ГС «Географічні зазначення в Україні»
Робочі мови: італійська, англійська, українська
Запрошуються всі бажаючі!
Посилання для онлайн-учасників: https://unicam.webex.com/meet/master.wineexportmanagement